Amit érdemes tudni rólunk

Közel 30 éve állunk az Önök rendelkezésére. A cég alapításakor szélvédő kőfelverődés javítással, valamint szélvédők és egyéb autóüvegek beépítésével, értékesítésével kezdtünk el foglalkozni. 2004-től  a SAINT-GOBAIN AUTOVER  Hungária KFT területi képviselőjeként Európa egyik legnagyobb autóüveg gyártójának és gyári beszállítójának  minőségi SEKURIT , SAINT-GOBAIN SEKURIT emblémás autóüvegeit tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a legújabb modellekhez is.

1993-ban szereztük meg az autóüveg és épületüveg felületek biztonsági, védő és dekorációs fóliázásához szükséges ismereteket, és a megfelelő gyakorlat eredményeként a LLUMAR üvegfóliákra megkaptuk a hivatalos kivitelezési és műbizonylatolási jogosultságot is.Több évtizedes tapasztalattal és számos referencia munkával rendelkezve képviseljük térségünkben az európai piacon is legnagyobb részesedéssel bíró amerikai LLUMAR üvegfólia termékcsaládot értékesítőként és hivatalos kivitelezőként egyaránt.

Ügyfeleink igényeihez igazítva bővítettük szolgáltatásainkat.  Foglalkozunk opálos műanyag autólámpa búrák felújításával , leesett belső visszapillantó tükör tartók , fűtőszál csatlakozók visszaragasztásával , autó felszerelési termékek (légterelő, csomagtér tálca, gumiszőnyeg, ablaktörlő lapát) beszerzésével is.

Örömmel tapasztaljuk, hogy régi ügyfeleink személyes ajánlása révén intenzíven bővül üzleti partnerhálózatunk a fiatal ügyfelek körében is. A jövőben is szeretnénk az új technológiákban és termékekben is napra készek lenni a minőségi kiszolgálás érdekében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat